- Oczekujemy na dostawę
PME Zamsz w sprayu do dekoracji wypieków Biały 100ml LS902
Marka
PME
Kod produktu
010786
39,90 zł
(39,90 zł / 100ml)
Paczkomaty 24/7 11,90zł
Kurier Inpost 14,00zł
Kurier Inpost za pobraniem 17,90zł
DPD Krajowa 15,90zł
DPD Krajowa za pobraniem 19,90zł
Darmowy paczkomat dla zamówień powyżej 99zł!
Zamsz w sprayu do dekoracji tortów, deserów.
Marka: PME
Kolor: biały
Pojemność: 100 ml
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, gaz pędny: E943a, E943b, E944.
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, gaz pędny: E943a, E943b, E944.
Kup do kompletu
Produkty z kategorii
PME Zamsz w sprayu do dekoracji wypieków Brązowy 100ml LS901
20,63 zł
37,50 zł
-45%
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś opinię
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz opinię
Opinia została wysłana
Twoja opinia nie może być wysłana