Masa cukrowa Saracino do obkładania tortów Jasnoróżowa 250g
(5,40 zł / 100g)
Masa cukrowa do obkładania tortów
Marka: Saracino
Waga netto: 250g
Kolor: jasnoróżowa
Masa cukrowa, Pasta Top do zastosowania przy wysokich temperaturach i wysokiej wilgotności. Jest bardzo elastyczna, bardzo dobrze znosi wahania temperatury, nie ''poci się'', nie pęka. Najlepsza masa do stosowania w lecie.
Niezastąpiona przy obkładaniu tortu oraz przy tworzeniu płaskich dekoracji.
Posiada dodatek masła kakaowego dzięki czemu doskonale przechowuje się również w lodówce oraz gumy tragakantowej, która jest naturalnym składnikiem zapewniającym elastyczność.
Polecana przez czołowych włoskich dekoratorów między innymi.
Masa nie zawiera glutenu.
Składniki:
glukoza, olej roślinny (palmowy), skrobia ryżowa, sorbitol, gliceryna,substancja zagęszczająca E143, aromaty, substancja konserwująca E202, substancja zakwaszająca: E330. Wartości odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 1637 kJ/387 kcal; tłuszcz 5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4 g, węglowodany 86 g, w tym cukry 57 g białko, 0,04 g, sól <0,01 g
Kup do kompletu