• Nowy

Masa cukrowa Saracino do obkładania tortów Cielista 250g

Kod produktu 012695
13,50 zł

(5,40 zł / 100g)

Wysyłka w ciągu 24 godzin

Paczkomaty 24/7 11,90zł

Kurier Inpost 14,00zł

Kurier Inpost za pobraniem 17,90zł

DPD Krajowa 15,90zł

DPD Krajowa za pobraniem 19,90zł

Darmowy paczkomat dla zamówień powyżej 99zł!

favorite_border

Zapytaj o produkt
Masa cukrowa Saracino do obkładania tortów Cielista 250g

Masa cukrowa Saracino do obkładania tortów Cielista 250g

 

Masa cukrowa do obkładania tortów

Marka: Saracino
Waga netto: 250g
Kolor: cielisty

Masa cukrowa, Pasta Top do zastosowania przy wysokich temperaturach i wysokiej wilgotności. Jest bardzo elastyczna, bardzo dobrze znosi wahania temperatury, nie ''poci się'', nie pęka. Najlepsza masa do stosowania w lecie.

Niezastąpiona przy obkładaniu tortu oraz przy tworzeniu płaskich dekoracji.

Posiada dodatek masła kakaowego dzięki czemu doskonale przechowuje się również w lodówce oraz gumy tragakantowej, która jest naturalnym składnikiem zapewniającym elastyczność.

Polecana przez czołowych włoskich dekoratorów między innymi.

Masa nie zawiera glutenu.

Składniki:
glukoza, olej roślinny (palmowy), skrobia ryżowa, sorbitol, gliceryna,substancja zagęszczająca E143, aromaty, substancja konserwująca E202, substancja zakwaszająca: E330. Wartości odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 1637 kJ/387 kcal; tłuszcz 5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4 g, węglowodany 86 g, w tym cukry 57 g białko, 0,04 g, sól <0,01 g

Kup do kompletu