• Nowy

Czekoladowe piegi do dekoracji wypieków 35g Delecta

Marka Dla Smaku
Kod produktu 012892
3,80 zł

(10,86 zł / 100g)

Wysyłka w ciągu 24 godzin

Paczkomaty 24/7 11,90zł

Kurier Inpost 14,00zł

Kurier Inpost za pobraniem 17,90zł

DPD Krajowa 15,90zł

DPD Krajowa za pobraniem 19,90zł

Darmowy paczkomat dla zamówień powyżej 99zł!

favorite_border

Zapytaj o produkt
Czekoladowe piegi do dekoracji wypieków 35g Delecta

Czekoladowe piegi do dekoracji wypieków 35g Delecta

 

Czekoladowe piegi do dekoracji deserów, wypieków
Waga netto: 35g
Marka: Delecta
Wielkość lentilka: ok. 8mm
 
Czekoladowe lentilki- małe drażetki z mlecznej czekolady, pokryte cienką warstwą kolorowego cukru, są niezwykle popularnym składnikiem dekoracyjnym w cukiernictwie.

Lentilki mogą być używane jako posypka na wierzch tortów i ciast, dodając im kolorowy i wesoły wygląd.
Układanie lentilek na krawędzi tortu tworzy efektowne obramowanie, które przyciąga wzrok.

Używanie lentilek do układania napisów (np. imienia solenizanta) lub prostych wzorów na powierzchni tortu.

Umieszczenie kilku lentilek na wierzchu babeczek lub muffinów dodaje im atrakcyjnego wyglądu.

Tworzenie wzorów lub motywów tematycznych na babeczkach, takich jak serca, kwiatki czy uśmiechy.

Czekoladowe lentilki są idealne do ozdabiania lodów, musów, panna cotty i innych deserów, dodając im nie tylko koloru, ale także chrupkości.
Mogą być dodawane do lodów lub bitej śmietany, umieszczane pomiędzy warstwami wafli czy ciastek, tworząc kolorowe słodkie kanapki.

Lentilki mogą być wmieszane do ciasta przed pieczeniem, co sprawia, że wnętrze wypieku staje się kolorowe i ciekawe. Dodanie lentilek do batoników czy brownie nadaje im dodatkowej tekstury i koloru.

Używanie lentilek jako oczu, nosa lub innych detali w dekoracjach, takich jak ciasteczka z postaciami lub tematyczne torty.
Tworzenie kolorowych mozaik na dużych powierzchniach ciast lub ciasteczek.

Lentilki można podać w miseczkach jako część bufetu słodkości na przyjęciach, umożliwiając gościom dodanie ich do swoich deserów.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, serwatka w proszku (z MLEKA), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 5,4%, skrobia ryżowa, MLEKO pełne w proszku, emulgator: lecytyny. Substancje glazurujące: guma arabska, wosk carnauba, wosk pszczeli, szelka, koncentrat z alg, barwniki: kurkumina, ryboflawiny, karmin, karoteny, antocyjany.

Produkt może zawierać GLUTEN, JAJA, ORZECHY, SEZAM.

Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna kcal 464/1982kj; tłuszcz 16g; węglowodany 76g w tym cukry 65g;białko 4,4g, sol 0,03g

Opinie (0)

Kup do kompletu