Kwiat na tort Róża cukrowa herbaciana z czekoladowym środkiem 6cm 12265
Kod produktu
012265
6,20 zł
Kup do 12:00 a wyślemy tego samego dnia!
Dostawa
już od 11,90 zł
Wyświetl koszt wysyłki
Dekoracja cukrowa
Kwiat
Wielkość całkowita dekoracji: 6cm
1 sztuka
data przydatności: min. 12 miesięcy od momentu zakupu
Subtelna róża wykonana z masy cukrowej to elegancki akcent, który nadaje wypiekom wyjątkowego charakteru. Starannie uformowane płatki o realistycznym wyglądzie sprawiają, że doskonale sprawdzi się jako ozdoba tortów weselnych, komunijnych czy urodzinowych.
Jej uniwersalny rozmiar – 6 cm – pozwala na łatwe dopasowanie do różnych kompozycji dekoracyjnych.
Róża może być używana pojedynczo lub w połączeniu z innymi dekoracjami, tworząc efektowne bukiety na powierzchni wypieków. Doskonale wygląda na tortach pokrytych masą cukrową, kremem maślanym czy ganache.
Przed umieszczeniem na torcie warto delikatnie osadzić ją na niewielkiej ilości lukru królewskiego lub jadalnego kleju, aby zapewnić stabilność dekoracji. Dzięki swojej uniwersalnej formie i wyjątkowej kolorystyce wprowadza harmonię i estetykę do każdego projektu cukierniczego.
Dekoracje posiadają długą datę przydatności i nie wymagają specjalnego przechowywania.
Składniki: cukier puder, mąka ziemniaczana, MĄKA PSZENNA, tłuszcz roślinny, syrop skrobiowy, skrobia ryżowa, BIAŁKO W PROSZKU, woda. Barwniki E102, E104, E110, E122, E124, E133.
Wartości odżywcze na 100g produktu
Wartość kaloryczna: 1790 kJ/423kcal
Tłuszcz: 6,1g
Nasycone kwasy tłuszczowe: 4,5 g
Węglowodany: 92 g
Cukier: 55 g
Białka:0 g
Sól: 0 g
Barwnik E102, E104, E110, E122, E124 może mieć negatywny wpływa na uwagę i skupienie u dzieci.
Kwiat
Wielkość całkowita dekoracji: 6cm
1 sztuka
data przydatności: min. 12 miesięcy od momentu zakupu
Subtelna róża wykonana z masy cukrowej to elegancki akcent, który nadaje wypiekom wyjątkowego charakteru. Starannie uformowane płatki o realistycznym wyglądzie sprawiają, że doskonale sprawdzi się jako ozdoba tortów weselnych, komunijnych czy urodzinowych.
Jej uniwersalny rozmiar – 6 cm – pozwala na łatwe dopasowanie do różnych kompozycji dekoracyjnych.
Róża może być używana pojedynczo lub w połączeniu z innymi dekoracjami, tworząc efektowne bukiety na powierzchni wypieków. Doskonale wygląda na tortach pokrytych masą cukrową, kremem maślanym czy ganache.
Przed umieszczeniem na torcie warto delikatnie osadzić ją na niewielkiej ilości lukru królewskiego lub jadalnego kleju, aby zapewnić stabilność dekoracji. Dzięki swojej uniwersalnej formie i wyjątkowej kolorystyce wprowadza harmonię i estetykę do każdego projektu cukierniczego.
Dekoracje posiadają długą datę przydatności i nie wymagają specjalnego przechowywania.
Składniki: cukier puder, mąka ziemniaczana, MĄKA PSZENNA, tłuszcz roślinny, syrop skrobiowy, skrobia ryżowa, BIAŁKO W PROSZKU, woda. Barwniki E102, E104, E110, E122, E124, E133.
Wartości odżywcze na 100g produktu
Wartość kaloryczna: 1790 kJ/423kcal
Tłuszcz: 6,1g
Nasycone kwasy tłuszczowe: 4,5 g
Węglowodany: 92 g
Cukier: 55 g
Białka:0 g
Sól: 0 g
Barwnik E102, E104, E110, E122, E124 może mieć negatywny wpływa na uwagę i skupienie u dzieci.
Kup do kompletu