Kwiat na tort Magnolia cukrowa Niebieska 6cm 11498
Kod produktu
011498
8,90 zł
Kup do 12:00 a wyślemy tego samego dnia!
Dostawa
już od 11,90 zł
Wyświetl koszt wysyłki
Dekoracja cukrowa
Kwiat
Wielkość całkowita dekoracji: 6cm
1 sztuka
data przydatności: min. 12 miesięcy od momentu zakupu
Delikatny kwiat magnolii z masy cukrowej to elegancki sposób na udekorowanie tortów i deserów. Jego precyzyjne wykonanie i naturalne detale sprawiają, że doskonale imituje prawdziwy kwiat. Odpowiedni zarówno do klasycznych, jak i nowoczesnych aranżacji cukierniczych.
Magnolia sprawdzi się jako centralny akcent na tortach weselnych, urodzinowych czy komunijnych. Może być użyta samodzielnie lub w połączeniu z innymi dekoracjami cukrowymi, tworząc wielowymiarowe kompozycje.
Gotowa do użycia – wystarczy umieścić ją na powierzchni kremu, lukru lub masy cukrowej. Dzięki subtelnemu, miodowemu odcieniowi świetnie komponuje się z pastelowymi i naturalnymi kolorami wypieków. Idealna do wykończenia zarówno małych, jak i większych tortów.
Wskazówka: Dla podkreślenia efektu, warto dodać listki z masy cukrowej lub jadalny brokat, aby całość zyskała bardziej wyrafinowany wygląd.
Dekoracje posiadają długą datę przydatności i nie wymagają specjalnego przechowywania.
Składniki: cukier puder, mąka ziemniaczana, MĄKA PSZENNA, tłuszcz roślinny, syrop skrobiowy, skrobia ryżowa, BIAŁKO W PROSZKU, woda. Barwniki E102, E104, E110, E122, E124, E133.
Wartości odżywcze na 100g produktu
Wartość kaloryczna: 1790 kJ/423kcal
Tłuszcz: 6,1g
Nasycone kwasy tłuszczowe: 4,5 g
Węglowodany: 92 g
Cukier: 55 g
Białka:0 g
Sól: 0 g
Barwnik E102, E104, E110, E122, E124 może mieć negatywny wpływa na uwagę i skupienie u dzieci.
Pręciki wykonane z tworzywa sztucznego, nie są przeznaczone do spożycia.
Kwiat
Wielkość całkowita dekoracji: 6cm
1 sztuka
data przydatności: min. 12 miesięcy od momentu zakupu
Delikatny kwiat magnolii z masy cukrowej to elegancki sposób na udekorowanie tortów i deserów. Jego precyzyjne wykonanie i naturalne detale sprawiają, że doskonale imituje prawdziwy kwiat. Odpowiedni zarówno do klasycznych, jak i nowoczesnych aranżacji cukierniczych.
Magnolia sprawdzi się jako centralny akcent na tortach weselnych, urodzinowych czy komunijnych. Może być użyta samodzielnie lub w połączeniu z innymi dekoracjami cukrowymi, tworząc wielowymiarowe kompozycje.
Gotowa do użycia – wystarczy umieścić ją na powierzchni kremu, lukru lub masy cukrowej. Dzięki subtelnemu, miodowemu odcieniowi świetnie komponuje się z pastelowymi i naturalnymi kolorami wypieków. Idealna do wykończenia zarówno małych, jak i większych tortów.
Wskazówka: Dla podkreślenia efektu, warto dodać listki z masy cukrowej lub jadalny brokat, aby całość zyskała bardziej wyrafinowany wygląd.
Dekoracje posiadają długą datę przydatności i nie wymagają specjalnego przechowywania.
Składniki: cukier puder, mąka ziemniaczana, MĄKA PSZENNA, tłuszcz roślinny, syrop skrobiowy, skrobia ryżowa, BIAŁKO W PROSZKU, woda. Barwniki E102, E104, E110, E122, E124, E133.
Wartości odżywcze na 100g produktu
Wartość kaloryczna: 1790 kJ/423kcal
Tłuszcz: 6,1g
Nasycone kwasy tłuszczowe: 4,5 g
Węglowodany: 92 g
Cukier: 55 g
Białka:0 g
Sól: 0 g
Barwnik E102, E104, E110, E122, E124 może mieć negatywny wpływa na uwagę i skupienie u dzieci.
Pręciki wykonane z tworzywa sztucznego, nie są przeznaczone do spożycia.
Kup do kompletu