Fun Cakes zamsz w sprayu do dekoracji mleczna czekolada 100ml bez E-171 F41305
Kod produktu
008501
39,60 zł
(39,60 zł / 100ml)
Wysyłka w ciągu 24 godzin
Paczkomaty 24/7 11,90
Kurier Inpost 12,00zł
Kurier Inpost za pobraniem 17,90zł
DPD Krajowa 13,90zł
DPD Krajowa za pobraniem 18,90zł
Darmowy paczkomat dla zamówień powyżej 99zł!
Zamsz w sprayu do dekoracji tortów, deserów.
Marka: FUN CAKES
Kolor: MLECZNA CZEKOLADA
Pojemność: 100 ml
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, barwniki: E129, E110, E122, gaz pędny: E943a, E943b, E944. E129, E110, E122
mleko, soja.
Maksymalne dozowanie: 25g/1kg
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, barwniki: E129, E110, E122, gaz pędny: E943a, E943b, E944. E129, E110, E122
mleko, soja.
Maksymalne dozowanie: 25g/1kg
Kup do kompletu
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś opinię
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz opinię
Opinia została wysłana
Twoja opinia nie może być wysłana