Fun Cakes zamsz w sprayu do dekoracji mleczna czekolada 100ml bez E-171 F41305
Kod produktu
008501
39,60 zł
(39,60 zł / 100ml)
Wysyłka w ciągu 24 godzin
Paczkomaty 24/7 11,90zł
Kurier Inpost 14,00zł
Kurier Inpost za pobraniem 17,90zł
DPD Krajowa 15,90zł
DPD Krajowa za pobraniem 19,90zł
Darmowy paczkomat dla zamówień powyżej 99zł!
Zamsz w sprayu do dekoracji tortów, deserów.
Marka: FUN CAKES
Kolor: MLECZNA CZEKOLADA
Pojemność: 100 ml
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, barwniki: E129, E110, E122, gaz pędny: E943a, E943b, E944. E129, E110, E122
mleko, soja.
Maksymalne dozowanie: 25g/1kg
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, barwniki: E129, E110, E122, gaz pędny: E943a, E943b, E944. E129, E110, E122
mleko, soja.
Maksymalne dozowanie: 25g/1kg
Kup do kompletu
Produkty z kategorii
PME Zamsz w sprayu do dekoracji wypieków Brązowy 100ml LS901
20,63 zł
37,50 zł
-45%
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
PME Zestaw barwników w żelu 7x10g Tęczowy Tort PC1010
19,90 zł
23,60 zł
-3,70 zł
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś opinię
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz opinię
Opinia została wysłana
Twoja opinia nie może być wysłana