Fun Cakes zamsz w sprayu do dekoracji mleczna czekolada 100ml bez E-171 F41305
Kod produktu
008501
39,60 zł
(39,60 zł / 100ml)
Kup do 12:00 a wyślemy tego samego dnia!
Dostawa
już od 11,90 zł
Wyświetl koszt wysyłki
Zamsz w sprayu do dekoracji tortów, deserów.
Marka: FUN CAKES
Kolor: MLECZNA CZEKOLADA
Pojemność: 100 ml
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, barwniki: E129, E110, E122, gaz pędny: E943a, E943b, E944. E129, E110, E122
mleko, soja.
Maksymalne dozowanie: 25g/1kg
Zamsz w sprayu to produkt idealny do efektownego dekorowania ciast, tortów oraz musów na bazie śmietany i kremów.
Sprawdzi się również na korpusach czekoladowych oraz tortach pokrytych masą cukrową, marcepanem lub czekoladą plastyczną.
Tworzy powierzchnię o fakturze zamszu. Można nim dekorować także cukrowe figurki oraz kwiaty.
SPOSÓB UŻYCIA:
Wstrząsnąć przed użyciem przez ok 20-30 sekund
Rozpylić na powierzchnię z odległości ok 20 cm i pozostawić do wyschnięcia.
Nanosić na zamrożoną (ok -10°C ) powierzchnię musu śmietanowego lub kremu.
Powierzchnię czekolady, marcepanu lub masy cukrowej schłodzić (+2°C )
Pojemnik powinien być w temperaturze 20 - 25°C
Informacje techniczne:
UWAGA! Pojemnik pod ciśnieniem: chronić przed słońcem i nagrzewaniem powyżej temperatury 50℃.
Nie przekłuwać, nie spalać również pustego opakowania.
Nie rozpylać nad otwartym płomieniem lub żarzącym się materiałem. Chronić przed źródłami zapłonu – nie palić podczas rozpalania.
Trzymać z dala od dzieci w wentylowanych pomieszczeniach.
Opakowanie przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Składniki: masło kakaowe, barwniki: E129, E110, E122, gaz pędny: E943a, E943b, E944. E129, E110, E122
mleko, soja.
Maksymalne dozowanie: 25g/1kg
Kup do kompletu