Wilton worki rękawy jednorazowe cukiernicze do kremu 12 sztuk 30,4 cm 03-3111
Marka
Wilton
Kod produktu
000477
24,40 zł
(2,03 zł / szt)
Wysyłka w ciągu 24 godzin
Paczkomaty 24/7 11,90zł
Kurier Inpost 14,00zł
Kurier Inpost za pobraniem 17,90zł
DPD Krajowa 15,90zł
DPD Krajowa za pobraniem 19,90zł
Darmowy paczkomat dla zamówień powyżej 99zł!
Zestaw jednorazowych worków cukierniczych
Marka: Wilton
Komplet: 12 sztuk
Wysokość worka: ok. 30,5cm
Materiał: plastik
Rękawy wykonane są z grubego, elastycznego plastiku co eliminuje możliwość pęknięcia ich podczas dekoracji .
Torebkę można używać z końcówkami do dekoracji (tylkami), wystarczy uciąć rożek i wsunąć wybrana końcówkę. Końcówki marki Wilton dostępne tutaj
Foliowe worki do kremu na tort są bardzo przydatne i bardzo ułatwiają aplikację kremu.
Jak używać worków foliowych do kremu?
Przygotuj krem do tortu. Może to być krem na bazie masła lub śmietana.
Wybierz worek o odpowiedniej wielkości, który jest wystarczająco duży, aby pomieścić cały krem.
Do worka możesz użyć specjalnej końcówki (tylki do wykonania wzoru) lub po prostu odciąć niewielki kawałek na rogu worka.
Nałóż krem do worka, starając się usunąć nadmiar powietrza. Możesz użyć łopatki lub łyżki.
Trzymając worek z kremem w dłoni, delikatnie wyciskaj krem na wierzch tortu. Możesz stosować różne wzory, linie, kropki lub inne dekoracje, aby nadać wypiekom wyjątkowy wygląd.
Dopracuj dekoracje. Po nałożeniu kremu możesz użyć innych narzędzi, takich jak szpatułka lub grzebień do dekoracji, aby uzyskać pożądany efekt. Możesz tworzyć fale, szlaczki lub inne wzory.
Jak używać worków foliowych do kremu?
Przygotuj krem do tortu. Może to być krem na bazie masła lub śmietana.
Wybierz worek o odpowiedniej wielkości, który jest wystarczająco duży, aby pomieścić cały krem.
Do worka możesz użyć specjalnej końcówki (tylki do wykonania wzoru) lub po prostu odciąć niewielki kawałek na rogu worka.
Nałóż krem do worka, starając się usunąć nadmiar powietrza. Możesz użyć łopatki lub łyżki.
Trzymając worek z kremem w dłoni, delikatnie wyciskaj krem na wierzch tortu. Możesz stosować różne wzory, linie, kropki lub inne dekoracje, aby nadać wypiekom wyjątkowy wygląd.
Dopracuj dekoracje. Po nałożeniu kremu możesz użyć innych narzędzi, takich jak szpatułka lub grzebień do dekoracji, aby uzyskać pożądany efekt. Możesz tworzyć fale, szlaczki lub inne wzory.
Kup do kompletu
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś opinię
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz opinię
Opinia została wysłana
Twoja opinia nie może być wysłana