Karen Davies Forma silikonowa do ciastek masy cukrowej Świąteczne bombki KD817
Forma silikonowa do masy cukrowej, czekolady, ciastek
Świąteczne bombki
Marka: Karen Davies
Wielkość dekoracji: duża bombka 6,5cm; mniejsze bombki 6cm; 5cm; 4,5cm;
Odkryj nowy, niezwykły sposób na tworzenie niepowtarzalnych dekoracji z masy cukrowej :)
Wykonane zostały z najlepszej jakości silikonu przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Produkt przeznaczony do tworzenia dekoracji z: masy cukrowej, specjalistycznych mas do modelowania, czekolady, marcepanu, galaretki, karmelizowanego cukru.
Forma została zaprojektowana w taki sposób aby odzwierciedlić najdrobniejsze detale dzięki którym dekoracje są bardzo oryginalne i niepowtarzalne.
Przed pierwszym użyciem foremkę należy umyć w ciepłej wodzie z dodatkiem płynu do naczyń.
Dokładnie osuszyć.
Foremka odporna jest na temperatury do 200stC.
Można myć w zmywarce.
Do dekoracji można użyć jednego koloru masy cukrowej wtedy gotową dekorację kolorujemy barwnikami pyłkowymi (dostępne tutaj) lub użyć warstwowo wielu kolorów masy cukrowej-dekoracja będzie gotowa od razu po wyjęciu z foremki.
Kup do kompletu