To idealny przepis na biszkopt, jedyny, niepowtarzalny, rzucany i bez proszku do pieczenia. Świetnie sprawdzi się jako biszkopt do przygotowania tortu, nie jest za
To idealny przepis na biszkopt, jedyny, niepowtarzalny, rzucany i bez proszku do pieczenia. Świetnie sprawdzi się jako biszkopt do przygotowania tortu, nie jest za
Używamy okrągłych foremek o średnicy 3 cm – Foremki użyte w przepisie znajdziesz TUTAJ Składniki na konfiturę:– 120g puree owocowego– 30g cukru–
Święta Wielkanocne już za rogiem a Ty nie masz czasu i pomysłu na ciasto? Nic bardziej prostego z tego artykułu dowiesz się
Tort bezowy, znany także jako beza Pavlova, to przepyszny deser: chrupiący z zewnątrz, miękki i piankowy w środku, z dodatkiem kremu śmietanowego
Tłusty Czwartek tuż za rogiem a pączki są kwintesencją tego dnia. Jeśli zastanawiasz się jak je wykonać- koniecznie przeczytaj mój przepis. Są
Jeśli od dawna marzycie, aby upiec swój pierwszy tort, ale nie wiecie jak się do tego zabrać, jakie narzędzia będą przydatne oraz
To prosty i łatwy w wykonaniu przepis na świąteczne ciasteczka last minute. Zrobisz je bardzo szybko i potrzebujesz tylko kilku składników, świetnie
Co to jest chrupka do tortu? Chrupka do tortu, czyli warstwa w torcie, któr...
Prawie każdy z nas uwielbia lody i chętnie sięga po nie szczególnie w najgo...
Biszkopt to podstawa każdego udanego tortu. Co zrobić, aby był aromatyczny...
Już samo upieczenie biszkoptu i przełożenie go kremami to nie lada wyznanie...