Menu sklepu

Pisaki CZEKOLADOWE do dekorowania Dr.Oetker 4 smaki

8,50 zł

Paczkomaty 24/7 8,90zł

Kurier 12,50zł

Kurier (pobranie) 14,90zł

Koszt wysyłki stały i jednorazowy, kupuj ile chcesz!

Wysyłka w ciągu 48h

Pisaki czekoladowe

Baw się i dekoruj z fantazją swoje ciasta i desery pysznymi, kolorowymi pisakami czekoladowymi Dr. Oetkera.

KOMPLET:

4 tubki o smaku czekolady: mlecznej, deserowej, białej i karmelowej

Masa netto: 76 g (4 tubki po 19 g)

Sposób użycia

  1. Przed otwarciem tubkę delikatnie ugniatać palcami przez ok. 1 min dla uzyskania jednolitej struktury kremu.
  2. Zdjąć zakrętkę.
  3. Skierować pisak prostopadle do dekorowanej powierzchni i dekorować równomiernie wyciskając krem z tubki.
  4. Po użyciu tubkę szczelnie zakręcić i pozostawić do ponownego wykorzystania.

Rady

- Stosować tylko na suchą lub zastygłą powierzchnię ciasta.

- Nie przechowywać w lodówce.

- W celu łatwiejszego rozprowadzenia przed użyciem tubkę można zanurzyć w ciepłej wodzie na ok. 1 min.

- Pisakami możesz wykonać napisy na tortach.

- Kremy, masy i bitą śmietanę dekoruj pisakami tuż przed podaniem.

Pisaki czekoladowe to uwielbiane przez dzieci, kolorowe kremy umieszczone w wygodnych tubkach, które nie tylko pięknie ozdabiają wypieki i pysznie smakują, ale zapewniają także dużo wesołej zabawy dla całej rodziny.

Dzięki Pisakom możesz na swoich wypiekach tworzyć własne dekoracje, wyrazić swoje uczucia, napisać słodkie życzenia i specjalne dedykacje. Po aplikacji Pisaki cukrowe szybko zastygają, dlatego szczególnie polecamy je do dekorowania pierniczków.

Pisaki powstały w oparciu o najwyższej jakości składniki, przy użyciu naturalnych barwników oraz aromatów. Pamiętaj, że najlepszy efekt uzyskasz używając pisaków w kompozycji z tłem wykonanym z kolorowych lukrów i polew lub rysując bezpośrednio na suchych powierzchniach ciasta.

Opinie

Produkty powiązane

Oceny i recenzje klientów

Nikt jeszcze nie opublikował recenzji
×
© 2021 | DlaSmaku.com.pl All rights reserved | Zobacz wszystkie produkty Fotografia produktowa przy współpracy z Pauliną Garnicką