Menu sklepu

POLEWA LUSTRZANA PERŁOWA GLITTER 300G MIRROR GLAZE

16,30 zł

Kurier DPD 12,50zł

Kurier DPD (pobranie) 14,90zł

Koszt wysyłki stały i jednorazowy kupuj ile chcesz!

Oczekujemy na dostawę tego produktu

Polewa lustrzana mirror glaze

kolor: PERŁOWY
z mieniącymi się drobinkami

opakowanie: 300g

Delikatny, niedominujący smak.

Absolutny hit!:) efekt lustrzanego
odbicia na twoim torcie :)


Przed wylaniem polewę delikatnie podgrzać
w kąpieli wodnej lub mikrofali (ok 5/10 sek. na najniższej mocy)
tak aby uzyskać rzadszą konsystencję.

Pilnować by nie przegrzać polewy lub jej nie zagotować.


Glazurę lustrzaną wylewamy na zamrożony lub mocno schłodzony tort lub deser pokryty kremem (np. maślanym)
lub masą cukrową.

Polewę zaczynamy wylewać od środka powierzchni zataczając kręgi
w stronę krawędzi.

Polewę można zastosować również do wykonania Drip Cake czyli tortu z efektem spływających kropli
(w tym celu nie należy polewy podgrzewać)

Do wykonania kropli potrzebny będzie foliowy worek cukierniczy
oraz tylka do kremu o dość małej końcówce
(np. 002 marki Ibili lub tylka 2 Wilton - produkty te znajdziesz
w odpowiednich działach sklepu)


Polewę lustrzaną można powoli przelać przez sitko do innego
naczynia aby usunąć pęcherzyki powietrza.


składniki: syrop glukozowy, woda, substancje żelujące (Pektyna E440, alginian sodu E401), regulatory kwasowości (kwasek cytrynowy E330, cytrynian sodowy E331), stabilizator (mleczan wapnia E327), konserwanty (fosfor trójwapniowy E341, sorbinian potasu E202), barwnik E171.

Wartości odżywcze:

Wartość energetyczna Kcal
252 Kcal / 100 g
Wartość energetyczna KJ
1 071 KJ / 100 g


węglowodany 63,0 g / 100 g
całkowita zawartość tłuszczu 0,0 g / 100 g, w tym tłuszcz roślinny
0,0 g / 100 g, w tym tłuszcz nasycony 0,0 g / 100 g,
błonnik 0,0 g / 100 g, białka 0,0 g / 100 g, sód 0,06 g / 100 g,
sól 0,150 g / 100 g




Opinie

Oceny i recenzje klientów

Nikt jeszcze nie opublikował recenzji
© 2016 | DlaSmaku.com.pl All rights reserved | Zobacz wszystkie produkty Fotografia produktowa przy współpracy z Pauliną Garnicką